Mediator Bucuresti

Mediator Bucuresti Mihaela Morariu
„Mihaela Morariu” – Birou de mediator Bucuresti, înregistrat în Registrul Formelor de Exercitare a Profesiei la poziția 8.116.
Absolventă a cursului „Formarea de Mediatori”, organizat de către HUMAN TOOLKIT în parteneriat cu INSTITUTUL INTERNAȚIONAL DE MEDIERE.

Mediator autorizat în baza hotărârii Consiliului de Mediere, cu drept de liberă practică recunoscut pe teritoriul României, în conformitate cu prevederile Legii nr. 192/2006 privind medierea și organizarea profesiei de mediator, modificată și completată.
Mediator înscris în Tabloul Mediatorilor Autorizați, cu drept de exercitare.
Consilier juridic – membru al Colegiului Consilierilor Juridici Bucureşti, înscris în Tabloul Uniunii Colegiilor Consilierilor Juridici din România.

 

Mihaela Morariu – Mediator Bucuresti :

– Am îmbrățișat această noua profesie, cea de mediator, deoarece cred în ea și mai cred că oamenii sunt înțelepți, toleranți și înțelegători și vor alege medierea ori de câte ori se confruntă cu un conflict.
– Aleagând soluționarea litigiilor pe calea medierii, indiferent de miză, eu sunt pregătită să depun toate diligențele pentru a media conflictele cu care vă confruntați.
– Promovez medierea ca fiind una dintre cele mai eficiente metode de soluționare a disputelor.
– Pregătirea juridică și experiența solidă acumulată ca jurist, îmi permit să abordez cu ușurință, ca mediator, orice tip de dispută și să ofer părților certitudinea că soluția găsită în cadrul medierii și concretizată într-un acord de mediere, respectă cadrul legal.

  • Prioritatea mea în actul de mediere este satisfacţia dumneavoastră.
  • Atu-ul meu constă în profesionalism și în anii de experienţă.
  • În plus, am ca obiectiv să vă prezint medierea, ca fiind modalitatea cea mai rapidă, eficientă și elegantă de soluționare a conflictelor în care sunteți implicați. Desigur, ca mediator ofer o abordare personalizată şi un înalt grad de implicare.
  • Sunt dedicată îmbunătăţirii constante a serviciilor de mediere pe care le ofer. Fiecare client este cel mai important pentru mine şi totodată, o oportunitate de a-mi îmbunătăţi oferta privind medierea.
  • În cadrul procesului de mediere, îmi pun la dispoziția dumneavoastră competența, susținută în permanență de o atitudine de respect, creând astfel premisele succesului de mediere.Sunați la „Mihaela Morariu” Birou de Mediator Bucuresti – telefon 0721.961.657 sau trimiteţi o cerere pentru a contracta serviciile de mediere prin pagina de contact.